Koop vandaag je kaarten voor Harry Potter en de Half- Bloed Prins in concert

  Opgelet voor alle Harry Potter fans! Op 10, 11, 12 en 13 december 2020 komt de Harry Potter concert serie terug in Rotterdam. Tijdens de live uitvoering zal de film op een groot scherm te zien zijn in HD, terwijl het Rotterdams Philhamonisch orkest de soundtrack van de film bespeelt onder leiding van dirigent Justin Freer.

  Warner Home Video

  Concerttournee

  Tijdens de Harry Potter concerts wordt op een groot scherm de film gepresenteerd met daaronder het Rotterdams Philhamonisch orkest die de filmmuziek van de Harry Potter reeks naspeelt. Sinds 2016 zijn CineConcerts en Warner Bros. Consumer Products actief met de Harry Potter concerten ter ere aan de films van Harry Potter. Het eerste concert 'Harry Potter and the Philosopher's stone' trok meer dan 2,5 miljoen fans aan uit maar liefst 48 landen. 1500 uitvoeringen brachten de magie terug van de succesvolle Harry Potter films van J.K. Rowling.

  Warner Home Video

  De half- bloed prins

  In het zesde deel van de Harry Potter reeks beleeft het trio, bestaand uit Harry, Hermelien en Ron weer veel nieuwe avonturen dat op hen te wachten staat. Harry vindt een geheimzinnig toverdrankenboek van de halfbloed prins, Ron raakt verliefd op Belinda Broom en Hermelien vindt dat maar niks. Professor Perkamentus wil Harry het verleden laten zien van Voldemort om meer te weten te komen over zijn diepste geheimen. Samen proberen ze erachter te komen wie de half- bloed prins is en nemen ze een belangrijke taak over van Perkamentus: De gruzelementen vinden.

  Justin Freer

  Justin Freer is de dirigent en producent van de reeks Harry Potter concerten. Hij vertelt hoe hij de Harry Potter concerten ervaart:

  "De Harry Potter-filmserie is een ‘once-in-a-lifetime’ cultureel fenomeen dat miljoenen fans over de hele wereld blijft bekoren. Het is met groot genoegen dat we fans voor het eerst de kans geven om de bekroonde muziekpartituren live te ervaren die door een symfonieorkest worden gespeeld, terwijl de geliefde film tegelijkertijd op het grote scherm wordt geprojecteerd. Dit is echt een onvergetelijke gebeurtenis."

  Hetzelfde geldt voor Brady Beaubien van Cineconcerts. Hij is concertproducer en voegt toe:

  "Harry Potter is synoniem voor opwinding over de hele wereld en we hopen dat door het uitvoeren van deze ongelooflijke muziek met de volledige film, het publiek zal genieten van de terugkeer naar de Tovenaarswereld."

  Nicholas Hooper

  De soundtrack van Nicholas Hooper, die een Grammy Award heeft mogen ontvangen in 2010 voor de zesde Harry Potter film stond in de Billboard top 200 op nummer 29. Daarmee was het de beste soundtrack van alle Harry Potter films.

  Kaarten

  Kaarten voor het Harry Potter concert zijn vanaf 11 februari te koop via rpho.nl. Voor meer informatie kun je kijken op www.harrypotterinconcert.com.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.