Ganondorf moest Tears of the Kingdom-spelers voor hem laten vallen

News
dinsdag, 28 november 2023 om 16:00
ganondorf tears of the kingdomf1701173914
Als je ergens een tijdje naar moet kijken, is het wel zo fijn als het er ook een beetje fraai uitziet. De hoofdpersonen in games zijn dan ook zelden een aanslag op je ogen. Nintendo is met het design van Ganondorf in Tears of the Kingdom bewust een stapje verder gegaan.
Na een lange afwezigheid bracht The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Ganondorf, de Gerudo-vorm van Ganon, terug. Dat ging zoals gebruikelijk gepaard met een nieuw design, maar fans waren nogal verbaasd over de nieuwe look van de Gerudo-koning. Hij is namelijk aanzienlijk knapper dan in voorgaande games.
Dat was een bewuste keuze, zo vertelt Tears of the Kingdom-regisseur Hidemaro Fujibayashi aan het Japanse magazine Nintendo Dream. Het design moest overkomen als een bedreigend en gewelddadig, maar ook knap. Fujibayashi wilde specifiek dat zowel mannen als vrouwen voor Ganondorf zouden vallen.

Ganondorf-design moest “sexy” zijn in Tears of the Kingdom

Er is daarvoor veel aandacht besteed aan zijn kleding en accessoires, omdat Ganondorf daar als koning een goede smaak in zou hebben. Maar het team is ook aandachtig bezig geweest, met zijn gezicht, lichaam en zelfs zijn vingertoppen. Het ultieme doel was om Ganondorf “robuust en tegelijkertijd sexy” te maken, zo vertelt Fujibayashi.
Het is onverwacht om iemand van Nintendo het woord “sexy” in de woord te zien nemen voor één van de klassieke personages van het bedrijf. In het verleden is juist vaak geprobeerd om personages niet té aantrekkelijk te maken, wat bijvoorbeeld de reden is dat Link in Ocarina of Time een lange maillot draagt. In ieder geval hoef je niet meer aan jezelf te twijfelen als je de nieuwe Ganondorf aantrekkelijk vindt: het is de schuld van Fujibayashi.

Populair Nieuws