GameMania laat je Elden Ring met veel korting scoren

News
dinsdag, 15 februari 2022 om 11:00
2021 11 15 elden ring pf1636896442
Wie Elden Ring nog niet in de pre-order heeft, heeft geluk: de PS4 en PS5 versie van de game zijn bij GameMania voor 25 euro te verkrijgen, mits je twee deelnemende games inlevert.
Elden Ring kost je normaal tussen 65 euro, dus een flinke deal voor wie nog games heeft waar die van af wil. De deal geldt tot en met 6 maart.
Elden Ring is een open world game, waarin je door Lands Between reist, een nieuwe fantasiewereld die bedacht is door Hidetaka Miyazaka (Dark Souls), en George R.R. Martin (A Song of Ice and Fire). In deze wereld is de Elden Ring, de vitale bron van de Erdtree, gebroken. De kinderen van koningin Marika eisen de scherven op, maar dit leidt tot een oorlog.
Je speelt als een lid van de Tarnished, een groep verloren zielen die lang geleden verbannen werd uit de Lands Between. Ook de Tarnished zijn uit op de scherven van de Elden Ring, om zo het Elden Lordship op te eisen.
Op zoek naar deze scherven zal je de mysteries van de Elden Ring ontrafelen en karakters tegenkomen met ieder hun eigen unieke motivatie om je te helpen óf te dwarsbomen. De wereld kun je zowel te voet als te paard ontdekken, alleen of online met andere spelers.

Hoge korting Elden Ring

Elden Ring staat nu al op meerdere lijstjes als potentiële Game of the Year van 2022, dus zeker een aanrader om van deze deal gebruik te maken!
Bekijk hieronder een preview van de gameplay.