Game Pass krijgt in mei twee grote sportgames erbij

News
dinsdag, 03 mei 2022 om 17:00
pc game passf1648052426
Goed nieuws voor liefhebbers van sportgames. Microsoft voegt namelijk twee grote sportgames toe aan de Game Pass in mei, naast een aantal andere mooie titels.
De Game Pass wordt gezien als één van de beste deals op het gebied van gaming en het is geen raadsel waarom dat zo is. Voor een maandelijks bedrag krijgen abonnees namelijk toegang tot een enorme bibliotheek aan games en het aanbod wordt elke maand weer uitgebreid. Ook in mei kunnen spelers weer genieten van een aantal nieuwe games voor de Game Pass.
Zo kunnen abonnees vandaag meteen genieten van de basketbalgame NBA 2K22 voor de Xbox consoles en de Cloud. Ook de indiegame Loot River is vandaag toegevoegd voor PC, Xbox en Cloud, waarin je door een willekeurig gegenereerd labyrint moet banen met uitdagende combat.
Die twee games krijgen later in de maand gezelschap van deze titels op de Game Pass:

Nog meer Game Pass games in mei

Naast deze games zal Microsoft later in de maand nog meer nieuwe games toevoegen. De uitgever komt halverwege de maand namelijk altijd met nog een extra lading titels voor de Game Pass. Houd onze speciale Game Pass-pagina dan ook goed in de gaten om de nieuwe batch niet te missen!

Populair Nieuws