Game of Thrones personage speelt grote rol in 1917

  In de nieuwe film 1917 zien we een oud bekend Game of Thrones personage terug. In de film speelt namelijk Dean-Charles Chapman. Deze jonge acteur kennen we vooral van zijn rol als Tommen in Game of Thrones.

  Universal Pictures

  De film 1917 vertelt het verhaal over twee jonge soldaten in de Eerste Wereldoorlog. Zij krijgen de taak om door vijandelijk gebied te reizen om hun mede-soldaten te waarschuwen dat zijn recht in een val lopen. Het stel moet door vele gevaren zich een weg banen door de vijand, naar hun metgezellen.

  Een van deze twee soldaten komt je misschien wel bekend voor. De jonge acteur was namelijk al eerder te zien als een Game of Thrones personage, genaamd Tommen. In deze serie was Dean-Charles Chapman nog een klein jongetje, maar in 1917 is hij helemaal uitgebloeid tot een fantastische acteur die de show steelt.

  Laat het ons weten in de reacties hieronder: wist jij dit?

  Universal Pictures

  Waar kan ik 1917 zien?

  De film 1917 is in de bioscopen te zien, maar is nu ook al genomineerd voor maar liefst tien Oscars. Het is geen geheim dat dit een pareltje is die je wel gezien moet hebben. Wat vooral heel speciaal is aan deze film is dat er maar een paar shots zijn gebruikt om de gehele film te filmen. Er is dus weinig geknipt tussen scènes door, wat niet heel gebruikelijk is.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.