Game Mania stunt met korting op PS5 en PS4 games en accessoires

News
woensdag, 25 mei 2022 om 15:30
ps5 controllerf1592919068
De Days of Play zijn begonnen bij PlayStation en dat is ook Game Mania niet ontgaan. De webshop stunt daarom nu met korting op PS5 en PS4 games en bijbehorende accessoires.
Als je je collectie op je PlayStation 4 of 5 lekker wil aanvullen, dan is daar nu een goed moment voor. Elk jaar komt PlayStation namelijk met de Days of Play. Dat is een kortingsfestijn, waarbij je mooie deals kan scoren op de games voor de consoles van de Japanse fabrikant.
Game Mania heeft de gelegenheid aangegrepen om zelf ook te kopen met een flinke sale. De gamewinkel heeft daarom nu niet alleen veel korting op PS5 en PS4 games, maar ook op accessoires en een upgrade voor de SSD van de PlayStation 5. Wij hebben alvast de beste deals voor je op een rijtje gezet.

De beste PlayStation deals bij Game Mania

Naast deze deals kan je ook alle PlayStation Hits voor de helft van de prijs vinden bij Game Mania. Check hier het volledige overzicht van wat de winkel nu de bieden heeft qua deals. Ook bol.com is bezig met een grote sale, namelijk de bol 7-daagse. Alle deals daarvan kan je hier vinden!