Game Mania cancelt pre-orders Prince of Persia Remake

News
maandag, 16 mei 2022 om 14:00
prince of persia sands of time remakef1599809814
Na eerder slecht nieuws voor de Prince of Persia Sands of Time Remake, lijkt het nu echt klaar te zijn voor de game. Webshop en retailer Game Mania heeft namelijk pre-orders voor de game geannuleerd.
Slecht nieuws voor iedereen die uitkijkt naar de remake van Prince of Persia Sands of Time. XGN heeft via haar eigen bronnen vernomen dat de pre-orders voor de remake zijn geannuleerd door Game Mania. In de e-mail naar klanten die een pre-order hadden staan voor de Prince of Persia Remake, laat Game Mania weten dat 'de leverancier heeft laten weten dat de game jammer genoeg niet meer gaat komen'. Daardoor is de winkel 'genoodzaakt om de pre-order te annuleren'.
Klanten die voor een pre-order voor thuislevering hebben betaald, zullen aan het einde van de week hun geld terugkrijgen. Heb je een aanbetaling geplaatst in één van de winkels van Game Mania, dan kan je het geld terugvragen bij je volgende bezoek aan de winkel.

Is de Prince of Persia Remake helemaal geannuleerd?

Met het cancellen van de pre-orders lijkt het erop dat Ubisoft een punt heeft gezet achter de ontwikkeling van de Prince of Persia Sands of Time Remake. Dat lijkt een grote beslissing te zijn geweest, maar komt niet helemaal als een enorme verrassing. De ontwikkeling van de game heeft namelijk al langer last van problemen.
Zo zou de remake eigenlijk uitkomen in 2020, maar werd de release later uitgesteld naar 2021. Daarna meldde Ubisoft dat de game niet langer meer gemaakt zou worden in India, maar verplaatst werd naar hun studio in Montreal. Mogelijk is het nu dus helemaal klaar voor de Prince of Persia Sands of Time Remake.