Deze Game Card case voor de Switch is echt superschattig

News
zondag, 10 maart 2024 om 11:00
switchf1709911464
‘Ziet er supperschattig uit’. Zo luidt de omschrijving op Amazon voor een manier om je Switch games op de bergen. Je kan namelijk een vraagblok kopen uit bekende Nintendo games en daarin meerdere games opbergen.
Officieel is het hebbedingetje Nintendo Switch Game Card Case, Game Kaarthouder voor Nintendo Switch Games met 16 slots. Dat is een mond vol en het geeft in ieder geval de inhoud al weg. Wat je koopt, is namelijk een vraagblok dat opengeklapt kan worden, waarna er ruimte is voor maar liefst 16 Switch games.
Het vraagblok is klein, namelijk 2,36 x 2,36 x 2,36 centimeter. Dat betekent dat het niet alleen leuk is om te hebben, maar ook dat je simpel 16 Switch games kunt vervoeren. Volgens Amazon is het een ‘perfect cadeau voor kinderen’ en ‘super schattig’.

Mega veel Zelda

Verder is er nog iets grappigs aan de hand. Er staat namelijk een foto om te demonstreren hoe het vraagblok opengaat en om te laten zien hoe de Switch games dan opgeborgen kunnen worden. Drie games zijn niet zo vreemd die af gebeeld staan, dat zijn deze:
  • Super Mario Maker 2
  • Splatoon 2
  • Luigi’s Mansion
Maar de overige 14 zijn allemaal Zelda games. Er staan verder niets anders op de foto dan Zelda: Breath of the Wild. Iemand met een gezonde obsessie dus voor Zelda games. De kans dat iemand daadwerkelijk 14 keer dezelfde game in zijn collectie heeft en dit meeneemt op reis is vrij klein. Grappig is het wel. Of moeten we zeggen: ‘supergrappig’.

Voor jong en oud

Alle gekheid op een stokje: het is een tof item om cadeau te doen en naar onze mening niet alleen voor kinderen. Het vraagblok biedt immers een stukje nostalgie aan een hoop gamers, nietwaar?