Gaat Disney aan de slag met Frozen 3?

News
woensdag, 22 juni 2022 om 12:30
frozen 2 trailer uitgebracht en donkerdere wereld zien als in de eerste frozen 146918
Als er één franchise is van Disney die de laatste jaren extreem populair is geworden, dan is het Frozen wel. Fans wachten dan ook met smart op Frozen 3 en eindelijk is er nu iets over gezegd.
Frozen is duidelijk geen eendagsvlieg, want ook Frozen 2 was een enorm succes voor Disney. Het eerste deel heeft maar liefst een box office omzet gehad van 1,28 miljard dollar en Frozen 2 is daar nog eens overheen gegaan met 1,45 miljard dollar. Het is dan ook geen gek idee om een derde film te gaan maken, maar komt die wel?
Als het aan Kristen Bell ligt, die de stem inspreekt van Anna in de originele Engelse versie, komt de film er sowieso. Tijdens The Tonight Show Starring Jimmy Fallon riep de actrice Disney op om een vervolg te gaan maken.
Bell kondigde tijdens de show zelfs Frozen 3 officieel aan, een mededeling die met luid gejuich werd ontvangen, maar liet daarna wel weten dat ze geen enkele autoriteit heeft om dat te doen.

Meer acteurs willen Frozen 3 maken

Kristen Bell is bovendien niet de enige actrice die graag aan de gang gaat met Frozen 3. De stem van Anna zei namelijk tijdens het programma dat ook Idina Menzel, die de stem van Elsa doet, geïnteresseerd is in een derde film.
Naast een box office hit zijn de Frozen films ook een groot succes als het aankomt op prijzen. Zo heeft Frozen maar liefst veertig awards in ontvangst mogen nemen, onder andere de Oscar voor Best Animated Feature en Best Original Song. Frozen 2 heeft dertien prijzen gewonnen, waaronder de Oscar voor Best Original Song.