Fysieke Fortnite toernooien in 2021 gaan niet door

News
maandag, 07 december 2020 om 9:45
fortnite season 2 chapter 2f1580299707
Vaccins zijn onderweg, maar het coronavirus zorgt wereldwijd nog steeds voor enorm veel chaos en problemen. Epic Games heeft daarom nu besloten om fysieke Fortnite toernooien in 2021 niet door te laten gaan.
In korte tijd is Fortnite één van de meest populaire e-Sports games van tegenwoordig geworden - en ook één van de meest winstgevende games. Spelers kunnen voorlopig alleen niet genieten van de grootse fysieke toernooien die voor Fortnite worden georganiseerd.
Epic Games heeft namelijk in een blogpost aangekondigd dat er in 2021 geen fysieke Fortnite toernooien worden georganiseerd, zoals de de prestigieuze Fortnite World Cup. Die beslissing heeft Epic gemaakt door de onzekere tijden die het coronavirus met zich meebrengt.

Wat voor toernooien zijn er voor Fortnite in 2021?

Competitieve spelers zullen niet compleet zonder toernooien komen te zitten aankomend jaar. Epic Games is namelijk wel van plan om online evenementen te organiseren. Zo zal de FNCS - de Fortnite Championship Series Invitational - weer beginnen op 4 februari. De grootte van de groep wordt daarbij verhoogd naar Trios. Daarnaast zal Epic ook een schema online zetten, met een overzicht van wekelijkse toernooien, unieke evenementen en Creator Cups. Genoeg om te doen dus voor de fanatieke Fortnite speler in 2021.

Populair Nieuws

Laatste Reacties