Bluepoint Games onthult Demon’s Souls remake met trailer

  Bluepoint Games heeft een next-gen remake van Demon’s Souls onthuld tijdens het PS5 event. De game ziet er gelikter uit dan ooit, wat het nog meer uitnodigt om duizenden doden te sterven.

  Het gerucht deed al een tijdje de ronde dat de remake er zou komen, maar nu is het hoge woord er eindelijk uit. Demon's Souls komt terug en wel exclusief naar de PlayStation 5. De game is compleet opnieuw gemaakt om aan de hoogste eisen te voldoen. Dat betekent dat er nieuwe graphics zijn die gelitker dan ooit ogen. Voor mensen die gameplay belangrijker vinden dan graphics heeft de game een optie om dit de voorkeur te geven. Daarnaast zal de game verrijkt worden met een Fractured Mode. Wat dit precies is, is nog onbekend.

  Van PlayStation 3 naar PlayStation 5

  Demon's Souls is het eerste deel in de Dark Souls franchise en kwam in 2010 uit voor de PlayStation 3. Het spel was de eerste soulslike die een ontzettend hoog trial and error-gehalte had. Elke stap in de game moest goed overwogen zijn, want elke aanval van een vijand kan een gewisse dood betekenen. Als we de trailer mogen geloven zal dat in de remake van de game niet anders zijn.

  Origineel is Demon's Souls uit de diepste krochten van From Software ontsproten, maar deze studio maakt de remake van de game niet. Deze wordt verzorgd door Bluepoint Games die onder andere Shadow of the Colossus ontwikkelden. Deze studio is gespecialiseerd in het maken van remakes en geeft FromSoftware de ruimte om Elden Ring in alle rust uit te brengen.

  Demon's Souls Remake

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.