Nieuwe trailer van Ghostwire Tokyo toont verontrustende beelden

  Tijdens het PS5 reveal event heeft Shinji Mikami nieuwe beelden laten zien van Ghostwire Tokyo. De game is tijdens E3 afgelopen jaar al getoond, maar nu zijn ver verrast met nieuwe beelden uit de stad. In 2021 mogen we de mysterieuze action-adventure game verwachten.

  De trailer van de aankomende game mengt beelden van de stad met verontrustende beelden van een bom en een onthoofd meisje. Daarnaast zien we mensen zweven en zien we een man in een zwart pak. Daarnaast zien we wat van de actie die de game ons zal brengen, waarbij je krachten zoals vuur en water flink benut moeten worden. Check de volledige trailer hieronder:

  Mysterieuze verdwijningen

  Ghostwire Tokyo gaat over vreemde verdwijningen in de Japanse metropool. Het is aan jou om deze verontrustende gebeurtenissen te onderzoeken en een mysterie aan het licht te brengen. Daarvoor heb je je eigen mysterieuze vaardigheden waarmee je in contact komt met het occulte. Deze vaardigheden geven je ook de mogelijkheid om met de dreigingen het gevecht aan te gaan. Vanuit een first person-perspectief zul je je een weg moeten banen door verschillende omgevingen, waar overal gevaar op de loer ligt.

  Onder andere Urban Legends en andere mysteries uit Japan komen voorbij in de game die je nekharen recht overeind doet staan.

  Ghostwire Tokyo is al te pre orderen voor PlayStation 4 en Xbox One bij Gamemania.

  Ghostwire Tokyo

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.