Friends-reünie is uitgesteld vanwege coronavirus

News
vrijdag, 20 maart 2020 om 11:05
mv5bmdvjnzfjmtmtzwyxns00mdjlltg5mmqtmgrinjvkmwuxm2yzxkeyxkfqcgdeqxvynjexnti1mtg at v1 sx1777 cr001777999 alf1584722229
Na lange onderhandelingen werd het eindelijk bekendgemaakt dat er een Friends reünie zou komen! Er zou een speciale aflevering gemaakt worden voor HBO Max, de nieuwe streamingdienst van HBO. Helaas zijn de opnames nu voor onbepaalde tijd stilgelegd in verband met het coronavirus.
Volgens The Hollywood Reporter zouden de opnames van de Friends reünie op 23 en 24 maart plaatsvinden in de Warner Bros. Studio in Burbank. De sets waren al klaar en de meeste voorbereidingen waren al gedaan, maar vanwege de uitbraak van het coronavirus moesten de opnames wel worden stilgelegd. Het is momenteel nog niet bekend wanneer de opnames wel zullen plaatsvinden.

HBO Max

De special van Friends zou veel mensen moeten trekken naar HBO Max, de nieuwe streamingservice van HBO. De lancering van deze streamingdienst zal in mei plaatsvinden. Het zal een pittige lancering worden vooral wegens grote concurrenten zoals Netflix en Disney+. Daarnaast ligt de prijs van HBO Max vrij hoog. De reünie-special van Friends zal dus belangrijk zijn om meer publiek te krijgen. Naast Friends zullen bekende series zoals Game of Thrones en Westworld uiteraard op HBO Max beschikbaar zijn.

Populair Nieuws