The Crown seizoen 4 gaat ondanks coronavirus door met opnames

News
vrijdag, 20 maart 2020 om 11:40
the crownf1584692903
Bijna alle films en series zijn vanwege het coronavirus gestopt met opnames voor een paar weken. De serie The Crown gaat als één van de weinige alsnog door met opnames.
Veel series zoals The Witcher, Stranger Things en alle andere Amerikaanse en Canadese series moesten hun opnames voor minstens twee weken stil leggen. Ook de productie van The Crown was druk bezig met de opnames voor het vierde seizoen. Sterker nog, nog een week en dan zouden ze klaar zijn met filmen.
Om daarvoor opnames stil te leggen voor nog één laatste week zou erg zonde zijn en te veel kostbare tijd kosten. Dan zouden alle castleden en crew bij elkaar moeten komen voor nog maar één week. Daarom heeft de productie van The Crown, Left Bank Picture besloten om toch nog door te gaan, ondanks de situatie met het coronavirus.

Bijna ten einde

Het verhaal van Queen Elizabeth II krijgt na het vierde seizoen nog één laatste reeks. Daarna stopt de serie helemaal en komt het verhaal ten einde. In het vierde seizoen gaat er veel veranderen in het Britse koninklijke huis. We krijgen de bruiloft van prins Charles en prinses Diana te zien en ook de beroemde inbraak in Buckingham Palace wordt in de serie verfilmd.

Populair Nieuws