Frank Lammers ster van grote kerstshow in Ziggo Dome

News
maandag, 02 oktober 2023 om 14:30
pexels kerstboom 250177f1638375937
Je hebt het misschien nog niet door, maar Kerst is alweer gevaarlijk dichtbij. Als je het feest dit jaar op een bijzonder manier wil beloven, kan dat in december in de Ziggo Dome. Op 23 en 24 december heet die namelijk Santa’s Dome voor een speciale kerstshow met Frank Lammers.
Een uitje rond de kerst is natuurlijk altijd leuk. Dit jaar kun je bijvoorbeeld een bijzondere middag beleven in de Ziggo Dome. De makers van De Avond van de Filmmuziek komen namelijk met een spectakelshow voor Kerst, genaamd Santa Claus is Coming to Town.
Deze show vertelt het verhaal van de kerstman, gespeeld door Frank Lammers (bekend van Michiel de Ruyter, Undercover en de Jumbo-reclame). De show wordt omschreven als een “hartverwarmende ode aan Kerstmis”. Om dat te bereiken worden er bijvoorbeeld fragmenten getoond uit geliefde kerstfilms, zoals Love Actually, Home Alone en The Holiday. Ook wordt de muziek uit die films ten gehore gebracht.
Ook staat er veel andere muziek op het programma, zowel kerstmuziek, als andere muziek die bij het verhaal van Kerst past. Die worden ten gehore gebracht door verschillende bekende sterren. Naast Frank Lammers zullen bijvoorbeeld Jelka van Houten, Soy Kroon, Willemijn Verkaik, Buddy Vedder, Holly Mae Brood en Emma Heesters in de show meespelen.

Wanneer speelt Santa Claus is Coming to Town in de Ziggo Dome?

Zoals gezegd is deze show te zien in de Ziggo Dome op 23 en 24 december. Beide voorstellingen zijn om 15.00 uur, dus het zal ook niet al te laat worden. De Ziggo Dome zal flink in de kerstsfeer gedompeld worden voor deze voorstellingen. Tickets zijn hier te bestellen.

Populair Nieuws