Fortnite V-Bucks prijs permanent goedkoper

  Epic Games heeft aangekondigd dat de prijs voor V-Bucks permanent verlaagd zal worden. De maker van Fortnite Battle Royale verlaagt de prijs van V-Bucks met 20 procent en voegt voor mobiele platformen een nieuwe betaaloptie toe. Hierdoor kan rechtstreeks betaald worden, waarmee tevens de "alle grenzen overschrijdende prijzen" van Apple en Google worden omzeild.

  In een blogpost legt Epic Games de keuze uit om de prijs van V-Bucks met 20 procent te verlagen. De 'Fortnite Mega Drop' zorgt ervoor dat een pakket van 1.000 V-Bucks op de PlayStation 4, Xbox One, PC en Switch niet langer 9,99 euro kost, maar slechts 7,99 euro. Op mobiel zit de vork net wat anders in de steel.

  Fortnite V-Bucks kopen anders op mobiel

  Daar blijft de hogere prijs wel bestaan, maar wordt een nieuwe manier van aanschaf aangeboden die wel mogelijkheid tot de 20 procent korting zorgt. Via de nieuwe Epic direct payment optie betalen spelers rechtstreeks aan Epic Games en krijgen ze 20 procent korting. De nieuwe optie van Epic Games zelf is net zo veilig als betaalmethode als die van Apple en Google.

  Wie via zijn Apple- of Google-account de V-Bucks aanschaft zal nog steeds 9,99 euro betalen, waarvan Apple en Google zelf een flink deel opstrijken. Als reden stelt Epic Games dat Apple en Google zelf dertig procent van alle in-app-inkopen opstrijkt. In de toekomst staat de ontwikkelaar wel open voor nieuwe afspraken als Google en Apple bereid zijn om hun fees te verlagen.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.