Fortnite update uitgebracht

News
vrijdag, 17 april 2020 om 14:30
fortnite 4682645 1920f1631260292
Er is onlangs een nieuwe Fortnite update uitgebracht. Ondanks dat Fortnite seizoen 2 chapter 2 uitgesteld is tot juni, kunnen spelers wel nieuwe content verwachten. De update brengt uiteraard nieuwe veranderingen met zich mee. De granaat is uit de competitieve spelmodus verdwenen, maar zo zijn er ook nieuwe map veranderingen bijgekomen.
De granaten in Fortnite zijn sinds patch v12.40 verwijderd, omdat deze volgens Epic Games te sterk is. Spelers klaagden al enige tijd over de explosie en Epic games heeft hiernaar geluisterd. In de competitieve spelmodus kunnen granaten niet meer worden gebruikt.

Map veranderingen

De nieuwe Fortnite uodate bevat ook map veranderingen. The Shark is compleet veranderd in een gevangenis. Dit zou met de verhaallijn te maken kunnen hebben, maar hoe het precies zit is nog onduidelijk. Naast The Shark is ook Lazy Lake verschenen, een nieuwe boekenwinkel die extra loot bevat.

Lekken

Bij deze update zijn er ook lekken verschenen. Zo is ontdekt dat er binnenkort Dual Silenced Pistols in Fortnite zal verschijnen. Tot nu toe is alleen het uiterlijk bekend, verdere informatie is nog even afwachten.
Naast de Dual Silenced Pistols zal er ook een nieuwe game modus verschijnen. De nieuwe modus heet Infection LTM. Het is nog niet helemaal duidelijk wat de modus inhoudt, waarschijnlijk kunnen spelers veranderen in zombies om zo weer met andere spelers de strijd aan te gaan.
Tot slot zijn er in het lek ook toekomstige skins en een nieuwe bundel gevonden. Opvallend is dat er drie Marvel skins zijn die in een bundel gekocht kunnen worden. Het is slechts nog even afwachten of deze bundel echt geld of V-Bucks gaat kosten.

Populair Nieuws