Reageer en Win: DVD-box Hollands Hoop seizoen 3

Article
vrijdag, 17 april 2020 om 15:30
hollands hoop seizoen 3f1586964307
Het is vrijdag en deze keer hebben we weer een mooie prijs voor jullie, wat betekent dat het tijd is voor een nieuwe Reageer en Win. Deze keer kunnen jullie driemaal een DVD-box winnen van Hollands Hoop seizoen 3!

Reageer en Win – Hollands Hoop seizoen 3

Deze week kun je een hele serie op DVD winnen. Wij mogen namelijk drie exemplaren weggeven van het derde seizoen van Hollands Hoop, in samenwerking met Just Entertainment. De serie gaat over forensisch psychiater Fokke Augustinus (Marcel Hensema), die de boerderij van zijn vervreemde vader erft. Omdat hij met een burn-out kampt, besluit hij om met zijn gezin naar het platteland in Groningen af te reizen. Hij komt er alleen al snel achter dat zijn vader tot in zijn nek in de wiethandel zat, met alle gevolgen vandien. In het derde en laatste seizoen zullen kijkers zien waar alle leden van het gezin Augustinus toe in staat zijn.
Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

Populair Nieuws