Fortnite komt met concert van Diplo, Young Thug en Noah Cyrus

  Er staat weer een nieuw concert op de planning in Fortnite. Dit keer zijn het Diplo, Young Thug en Noah Cyrus die het Fortnite Party Royale eiland een bezoekje brengen. Lees hier alle details over het concert.

  Epic Games heeft aangekondigd dat er een nieuw optreden gepland staat voor Fortnite Party Royale. Waar eerder Travis Scott het podium al besteeg, is het nu Diplo die op bezoek komt om zijn nieuwe album Diplo Presents: Thomas Wesley zal laten horen. Hij neemt twee artiesten mee voor het optreden.

  Naast Diplo zullen ook Young Thug en Noah Cyrus als gasten meekomen. Cyrus is het zusje van oud-Disney Channel-ster Miley Cyrus en werd bekend met nummers als All Fall Down en July, terwijl Young Thug bekend is van zijn nummer Go Crazy.

  Het concert gaat vandaag van donderdagavond op vrijdagochtend om 03.00 uur Nederlandse tijd plaatsvinden op de Main Stage in Fortnite Party Royale. Een herhaling van het concert zal op maandag 29 juni plaatsvinden om 18.00 uur Nederlandse tijd.

  Fortnite Chapter 2 Season 3 van start

  Wie niet in Fortnite Party Royale naar het concert gaat kijken, is waarschijnlijk te druk met slapen of het spelen van Fortnite Battle Royale. Het derde seizoen van de extreem populaire battle royale is vorige week van start gegaan. In ons overzicht met alle details over het nieuwe seizoen lees je daar alles over.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.