Football Manager 2020 nu gratis te downloaden om coronavirus-crises door te komen

  Nu bijna iedereen thuis zit is het de vraag hoe we de lange dagen weten door te komen. SEGA heeft daar misschien wel een antwoord op, want de uitgever heeft Football Manager 2020 een week lang gratis tot beschikking gesteld op PC.

  Voor de voetbalfans liggen helaas alle competities momenteel stil, maar gelukkig is er nog een andere mogelijkheid om een balletje over het gras te zien rollen. SEGA heeft namelijk Football Manager 2020 voor iedereen gratis gemaakt op Steam de komende week.

  Iedereen kan op de dienst van Valve de game nu gratis downloaden en de volledige versie spelen. Maak er alleen wel snel gebruik van, want de actie loopt tot en met 25 maart. Daarna moet je er gewoon weer het volledige bedrag voor neerleggen.

  Neem controle over een club

  In Football Manager 2020 stap je niet in de schoenen van één van de voetballers, maar sta je juist aan de zijlijn. Als manager bepaal je niet alleen de opstelling en de speelstijl, maar ga je ook over het transferbeleid en de visie van de club. Met 2500 clubs om uit te kiezen, kan je zelf bepalen waar je aan de slag gaat. Wordt het een topclub of ga je RKC Waalwijk naar de Champions League loodsen?

  De game is te koop voor 54.98 bij MediaMarkt.

  Football Manager 2020

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.