Update - Flinke T-Mobile storing zorgt voor internetproblemen

News
woensdag, 13 juli 2022 om 9:46
storingf1623744697
Wie klant is van T-Mobile en problemen heeft met Internet, tv en bellen is niet alleen. De provider kampt namelijk met de nodige problemen. Op Allestoringen zorgen bijna 2800 meldingen voor een flinke piek.

Update - T-Mobile storing opgelost

Volgens T-Mobile is de storing inmiddels verholpen. Ook op Allestoringen is het aantal meldingen naar een normaal niveau gezekt. T-Mobile raadt gebruikers die nog problemen ondervinden aan om hun modem en TV Box te resetten door hem minimaal tien seconden van de stroom te halen.

Oorspronkelijk bericht

Op dit moment heeft de provider T-Mobile last van een flinke storing. Even voor 8.30 uur begonnen de meldingen binnen te stromen, met een hoogtepunt rond 9.00. Inmiddels neemt het aantal meldingen op Allestoringen af, maar niet alle problemen lijken verholpen.
Uit berichten op het T-Mobile Webcare Twitter-account blijkt dat de provider op de hoogte is van de problemen. Er komen veel meldingen binnen over problemen met internet, tv en vast bellen. Er wordt gezocht naar een oplossing, maar de storing lijkt nog niet helemaal verholpen.
T-Mobile verwijst naar een pagina op haar forum waarop je updates over de storing kunt vinden. Daarop staat te lezen dat een deel van de klanten nergens meer last van heeft, maar op Twitter komen er nog geregeld nieuwe meldingen binnen. Er wordt dan ook aangegeven dat er nog gezocht wordt naar oplossingen voor alle klanten. De provider kan nog geen duidelijkheid geven over de oorzaak van de storing.

Wanneer is de T-Mobile storing opgelost?

Het is momenteel niet duidelijk wat het probleem precies is, maar het lijkt inderdaad, zoals T-Mobile aangeeft, deels opgelost. Meldingen op Allestoringen zijn ook alweer aan het dalen en zitten ten tijde van dit schrijven weer onder de 2000. Waarschijnlijk duurt het niet lang meer voordat iedereen weer gewoon kan internetten en bellen.