Flinke kortingen op PS5 games vanwege Black Friday

News
maandag, 23 november 2020 om 11:27
ps5 controllerf1592919068
Eerder vandaag kwam Game Mania met een leuke Black Friday deal voor de PlayStation 5, hier was namelijk DIRT 5 flink in de aanbieding. Maar vandaag is het weer raak wat betreft PlayStation 5 games, want via de website van Allyourgames zijn er ook een hoop PlayStation 5 spellen in de aanbieding vanwege Black Friday.

Groots aanbod wat betreft Black Friday

De Black Friday deals van Allyourgames zijn niet allemaal even scherp, maar het zijn er wel een heleboel. Via deze website kun je bijvoorbeeld voor 69,99 euro Demon’s Souls kopen of voor een euro minder Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition. Maar mocht je dit nou iets te gortig vinden, de ‘gewone’ versie van Spider-Man: Miles Morales is te koop voor 54,99 euro.

Voor welke aanbieding ga jij deze Black Friday?

Daarnaast kun je voor 59,95 euro de keuze maken uit: Assassin’s Creed: Valhalla, Fast Cry 6, Watch Dogs Legion +Steelbook en Sackboy: A Big Adventure. Mocht hier ook niks voor je tussen zitten dan hebben ze gelukkig nog en paar Black Friday deals. Zo is WRC 9 slechts 47,95 euro, Just Dance 2021 maar 49,95 euro, Hitman 3 maar 49,95 en voor 57,95 euro kun je Immortals: Fenyx Rising kopen.
spider man miles morales screenf1592573317

Kortingen op next-gen

Niet allemaal de allergrootste kortingen dus, maar wel een groot rijtje om uit te kiezen en voor ieder wat wils. De komende dagen zullen er ongetwijfeld nog een hoop Black Friday deals volgen, ook zeker op het gebied van next-gen. Maar deze deal zijn in elk geval een goede start om de week mee te beginnen. Mocht je op dit moment nou nog geen next-gen console in huis hebben? Niet getreurd want er komen deze week ook nog een hoop Black Friday deals voor de ‘oudere’ consoles.
Benieuwd welke Black Friday deals nog er nog meer zijn? Check hier het grote Black Friday overzicht.