Black Friday Deal: Yakuza 7: Like a Dragon goedkoop gespot!

News
maandag, 23 november 2020 om 10:50
yakuza 7 like a dragonf1578385695
Ook op Allyourgames.nl zijn een aantal hele vette Black Friday deals te vinden. Natuurlijk zijn er momenteel overal een aantal bijzonder goedkope spellen te krijgen, maar in dit geval steelt Allyourgames even de show. Yakuza 7: Like a Dragon is voor slechts 41,95 euro te krijgen voor de Xbox One en Series X.
Yakuza 7: Like a Dragon is een gloednieuwe game, die op de meeste sites zelfs met Black Friday niet voor minder dan 50,- euro te krijgen is. De game kwam pas een paar weken geleden uit en volgens velen is de game ontzettend vet. Als je nog twijfelde over het halen van Yakuza 7: Like a Dragon, dan raden wij je aan nu de kans te pakken, want normaal betaal je een stuk meer voor de game!

Wat voor game is het?

In Yakuza 7: Like a Dragon heb jij de optie om met drie van jouw vrienden een team te vormen en deze vette RPG met zijn allen te beleven. De game kent eindeloze opties, want buiten een main story zijn er ook een heleboel vette sidequests, maar ook speciale kleine game mogelijkheden zoals een kleine kartgame in het spel genaamd Dragon Kart.
In Yakuza 7: Like a Dragon krijg je de altijd vette verhaallijn van het spel mee op een hele nieuwe manier. Niet alleen kan je met je vrienden spelen, maar er zijn ook een aantal nieuwe opties en features. Zo kan je bijvoorbeeld allerlei spullen die gewoon om je heen liggen gebruiken om tegen je vijanden te vechten en biedt het talloze vette multiplayer mogelijkheden.