Eerste PS5-game in aanbieding dankzij Black Friday sale: DIRT 5

News
maandag, 23 november 2020 om 10:04
dirt 5 5f1601979769
Nog een paar dagen en dat is het weer Black Friday, maar ook de dagen ervoor verschijnen er weer een aantal prachtige deals. En zo ook vandaag is het weer meerdere keren raak op het gebied van gaming. Om de week meteen lekker te beginnen is er een goede deal voor de PlayStation 5. Het racespel DIRT 5 is namelijk nu met fikse korting te koop.

Fikse korting op PlayStation 5 game

Het bekende off-road racespel DIRT kwam redelijk recent met een nieuw hoofdstuk: DIRT 5. De game is één van de eerste games die beschikbaar was op de PlayStation 5 en is dankzij Black Friday nu meteen flink in de aanbieding. Bij Gama Mania betaal je doorgaans een kleine 65 euro voor DIRT 5, maar dankzij Black Friday is de game nu te koop voor slechts 49,98 euro. Mocht je de game nu heel graag met korting willen aanschaffen, maar heb je (nog) geen PlayStation 5 in huis? DIRT 5 is voor de Xbox One en de PlayStation 4 ook gewoon in de aanbieding. Voor deze DIRT 5 Limited Edition betaal je ook 49,98 euro.

DIRT 5

De off-road racegame DIRT 5 is voor de liefhebbber vaak een echte must-have. Over het algemeen zijn de games van DIRT erg sterk en daarnaast weten ze zich te onderscheiden omdat het spel zich niet op het normale circuit afspeelt. De nieuwste game uit deze serie DIRT 5 kwam vrij recent uit en was één van de eerste grote namen op de next-gen. Onze collega Roy schreef medio november op XGN.nl een review over DIRT 5 en hij was redelijk enthousiast. De game kreeg van hem een zeven op schaal van tien.

Populair Nieuws