Flink gesneden in expliciete scene The Walking Dead

  The Walking Dead kan soms best grof zijn. Nu blijkt dat er in de zevende aflevering van het zevende seizoen flink gesneden is. Deze aflevering zou namelijk te expliciet zijn geweest. Hierdoor is de episode heel anders geworden dan oorspronkelijk gepland.

  Jackson Lee Davis/AMC

  Let op: dit artikel bevat spoilers!

  De aflevering waar het om gaat is 'Sing me a song', waarin Carl Negan ontmoet en daarbij zijn harem te zien krijgt. In de serie zien de vrouwen er nu uit als normale dames, maar dat was bijna heel anders geweest. Negan reageert richting Carl met de flauwe opmerking: “Zien ze er net zo uit als in de boekjes?”

  Expliciet

  Dat is dus niet het geval zoals we allemaal konden zien. Het andere uiterste is dan ook niet de serie in gekomen, want als het aan regisseur Rosemary Rodriguez lag was de harem over de top sexy geworden. Dat laat ze weten aan Undead Walking. Rodriguez had ‘extremen’ in gedachten, waarbij de dames van de harem er erg expliciet uit zouden zien. Ze benoemt daarbij dan ook dat zij van extremen houdt en dan ook zo ver mogelijk wilde gaan. Ze hoopte dat hun kleding meer op een uniform zou lijken. Het uniform waar Rosemary het over had, zou een bepaalde look moeten hebben, die goed bij alle vrouwen zou passen. Omdat dit net wat te expliciet was, is de aflevering compleet anders geworden.

  The Walking Dead seizoensfinale

  The Walking Dead heeft de productie voor de serie enige tijd moeten pauzeren wegens de uitbraak van het coronavirus, maar gaat bijna weer verder. De productie is op twaalf juni weer opgepakt, wat uiteraard ook zal leiden naar de seizoensfinale. Hoewel er wel al een releasedatum bestaat, zal deze nog even geheim blijven. De seizoensfinale zou mogelijk pas in de herfst uitgebracht worden. Na dit seizoen komt er ook gegarandeerd een volgend seizoen. Overigens gaan er ook geruchten over een twaalfde seizoen, deze is alleen nog niet bevestigd.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.