Final Fantasy VII Remaster komt eerder uit, ontwikkelaar vraagt niet te spoileren

  Soms heeft het coronavirus onverwacht positieve bijeffecten. Square Enix heeft vandaag in een twitterbericht aangekondigd dat fysieke versies van Final Fantasy VII eerder verzonden zullen worden dan de officiële releasedatum van 10 april.

  In een tweet op het officiële Final Fantasy VII Remake account maakten Yosinori Kitase en Tetsuya Nomura het positieve nieuws bekend. Door het coronavirus is de distributie bemoeilijkt, waardoor het niet mogelijk is wereldwijd de game op tijd bij iedereen te bezorgen. Daarom is er voor gekozen de game eerder te versturen naar Europa en Australië. Daar zullen de fysieke exemplaren dus eerder dan 10 April geleverd worden. Voor Amerika en de digitale versies geldt dat niet. Daarom vragen ze fans om de game toch vooral niet te spoileren.

  Er zijn potentiële spoilers die al twintig jaar de ronde doen, aangezien de originele game al in 1997 uitgebracht werd. maar, Final fantasy VII Remake is een nieuwe game die ook nu veel verrassingen heeft voor iedereen.

  Twitter statement Yosinori Kitase en Tetsuya Nomura

  Natuurlijk is het leuk om een game voortijdig te kunnen spelen. Al eerder waren kopieën van de game in handen van gamers, die daarop trots foto's van zichzelf met de game postten. Met nog anderhalve week te gaan tot 10 april is de kans groot op spoilers op social media en diverse gamessites. Wil je geen spoilers zien voor je kan gaan spelen, dan wordt het dus uitkijken de komende tijd!

  Final Fantasy VII Remake

  Verkijgbaar vanaf 10 april 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.