Final Fantasy 14 krijgt gratis speeldagen wegens lange wachtrijen

News
dinsdag, 07 december 2021 om 9:30
final fantasy 14 endwalker 6128716f1633950344
Omdat er lange wachtrijen waren tijdens de Early Access van Final Fantasy 14: Endwalker krijgen spelers zeven dagen gratis speeldagen. Dat laat producer Naoshi Yoshida weten via de Final Fantasy 14-blog.
Final Fantasy 14: Endwalker kwam eerder deze week in early access. Door de grote hoeveelheid spelers hadden veel spelers moeite om in een server te komen. Om dit probleem goed te maken kunnen spelers van Final Fantasy 14 de game zeven dagen lang gratis spelen. Die tijd gaat in vanaf 7 december, de dag van de volledige release van de game.
Naoki Yoshida, regisseur en producer van de game, heeft dit aangekondigd in een blogpost. Daarin heeft hij ook zijn verontschuldigingen aangeboden voor de serverproblemen. Spelers met een abonnement krijgen zeven dagen gratis speeltijd. Dat geldt ook voor de spelers die gebruik maken van de dertig dagen gratis speeltijd bij het registreren van de volledige versie en voor spelers met meerdere accounts.

Square Enix waarschuwde voor wachtrijen

Eerder werd al aangekondigd door Square Enix dat spelers moesten oppassen voor deze lange wachtrijen. De inloglimieten voor de werelden waren wel verhoogd, maar blijkbaar waren er nog steeds problemen om op een server te komen.

Endwalker verschijnt officieel vandaag, maar is afgelopen vrijdag in Early Access gegaan. Final Fantasy 14 is beschikbaar voor PC, PlayStation 4, en PlayStation 5.

Populair Nieuws