FIFA 21 soundtrack toont veel bekende artiesten

  Voordat we weer kunnen strijden om de winst in FIFA 21 heeft Electronic Arts nu eerst de officiële FIFA 21 soundtrack vrijgegeven. De lijst heeft een grote diversiteit aan nummers en artiesten. Check hier de volledige lijst!

  FiFA 21 soundtrack met veel bekende artiesten

  De FIFA 21 soundtrack is opgesplitst in twee verschillende lijsten. hier zien we een groot verschil tussen de nummer en artiesten. De nieuwe straatvoetbalmodus, genaamd Volta heeft zijn eigen tracklist. In totaal bevat de soundtrack meer dan honderd nummers gemaakt door artiesten uit 23 verschillende landen. We zien hier ook weer grote namen als Stromzy, Dua Lipa en Oliver Tree. Ook wordt ons eigen kikkerlandje vertegenwoordigd door Oliver Heldens en Firebeatz.

  De officiële FIFA 21 soundtrack.

  FIFA 21 soundtrack voor Volta modus is net zo goed

  Naast de normale soundtrack zien we dus ook een tracklist voor de Volta-modus. Mocht je deze tracklist nou beter vinden dan de ander, dan kun je deze instellen voor als je bijvoorbeeld de carrière-modus aan het spelen bent. Naast veel bekende artiesten is er ook ruimte voor aanstormend talent. Zo zien we namen als Alfie Templeman, Kawala, Joesef en Chløë Black. De complete soundtrack is te beluisteren op Spotify.

  FIFA 21 is vanaf 9 oktober beschikbaar voor PC, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Eerder werd al bekendgemaakt dat er dit jaar geen demo speelbaar zou zijn voor de titel. Het is dus nog maar even wachten voordat we elkaar het hemd van het lijf kunnen schreeuwen als je voor de zoveelste keer weer een doelpunt maakt.

  FIFA 21

  Verkijgbaar vanaf 9 october 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.