Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies wordt deze week onthuld

News
dinsdag, 29 september 2020 om 13:30
schermafbeelding 2020 09 29 om 092251f1601364200
De nieuwste instelling in de lange reeks Call of Duty-titels ligt weer bijna op de mat. We hebben al genoeg gezien van de game, behalve de geliefde zombies-modus. Daar komt deze week verandering in, aangezien we meer info krijgen over Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies.

Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies eindelijk uit de doeken

Het was even wachten, maar 30 september gaan we eindelijk meer te weten te komen over Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies. Wat we gaan zien en hoeveel we gaan zien is nog maar de vraag. Wel zou er waarschijnlijk gepraat worden over het wave-defense systeem. Iedereen die ooit een zombies-modus heeft gespeeld in Call of Duty weet dat de modi opgedeeld is in rondes, waarbij elke ronde moeilijker wordt.
Morgen komen we er dus waarschijnlijk achter hoe dit systeem er dit jaar uit gaat zien. Natuurlijk hopen we dat we nog veel meer te zien krijgen. Zo kunnen we niet wachten op de verschillende maps en karakters waarmee we kunnen gaan spelen. Ook hopen we op de terugkeer van verschillende soorten uitrusting, zoals de monkeybomb.

Call of Duty: Black Ops Cold War belooft veel goeds

Naast de nieuwe zombie-informatie hebben we natuurlijk al veel meer op ons bord gekregen. Zo hebben we de multiplayer-beta kunnen spelen en hebben we een impressie gehad van het hoofdverhaal van de titel. Afgaande van deze twee stukjes kunnen we er bijna op rekenen dat Cold War een pareltje wordt in de reeks Call of Duty-titels. Dat mag ook wel weer, aangezien de meeste van zijn voorgangers regelrechte flops waren.