The Mandalorian en Star Wars animatieseries crossover uitgelegd

Article
donderdag, 22 oktober 2020 om 17:00
the mandalorianf1642078462
Natuurlijk zijn we allemaal ontzettend benieuwd naar het tweede seizoen van The Mandalorian. Er zijn een hoop dingen die we al weten en ook nog een heleboel geruchten. Zo zijn er een aantal nieuwe personages in seizoen 2 die de hele grote Star Wars fans al kennen, maar voor de wat nieuwere kijkers zijn dit nog vrij onbekende namen. Vandaag gaan wij een aantal nieuwe personages af die we al kennen van de geanimeerde Star Wars series Rebels en Clone Wars.

Ahsoka Tano

De populairste en grootste naam die naar verluidt in The Mandalorian seizoen 2 voor zal komen is Ahsoka Tano. Deze oud Padawan van Anakin Skywalker wist in Star Wars: The Clone Wars de harten te stelen van bijna alle kijkers. De jonge maar wijze dame koos na drama met de Jedi order haar eigen pad, maar kwam nog terug in de serie om haar vrienden in nood te helpen.
Ook was Ahsoka erg aanwezig in Star Wars: Rebels en vocht zelfs met haar oude meester. Baby Yoda is natuurlijk sterk met The Force en moet daarom naar de Jedi gebracht worden. Wie beter dan de lang verloren Ahsoka Tano?
Geruchten gaan dat Ahsoka gespeeld zal worden door Rosario Dawson, wie onder andere bekend is van haar rollen in Daredevil en Luke Cage. Wij hopen heel erg dat we meer te zien zullen krijgen van Ahsoka en in combinatie met The Mandalorian zou dat helemaal perfect zijn. Dave Filoni regisseerde The Clone Wars en zal ook betrokken zijn bij het maken van The Mandalorian seizoen 2. Niemand kent de personage beter dan hij, wat hoogstwaarschijnlijk dus zal gaan zorgen voor succes!

Captain Rex

Als Ahsoka echt in de serie voor zal komen is de kans dat de oud Clone Trooper Captain Rex ook terug zal keren in Star Wars. Deze populaire kloon die tijdens de tragische ‘order 66’ gered wist te worden door Ahsoka speelde ook erg aanwezige rollen in Star Wars: The Clone Wars en Rebels. Hij en Ahsoka zijn onafscheidelijk en daarom is de kans dat ook Rex in The Mandalorian voor zal komen erg aanwezig. Wel zou Rex behoorlijk oud zijn als hij in de serie voorkomt, aangezien clones sneller verouderen dan normale mensen.

Sabine Wren

Deze echte fan favorite uit Star Wars: Rebels is niet alleen een goede vriend van Ahsoka, maar ook nog eens zelf een Mandalorian. Natuurlijk hopen de fans heel erg dat er ooit nog een live-action debuut komt van Sabine, dus waarom niet samen met Ahsoka in The Mandalorian?
Eerder zagen we in de trailer al dat Sasha Banks een rol gaat spelen in seizoen 2. De WWE-ster cast je niet zomaar en niemand weet wie ze zou gaan spelen. De kans is dus aanwezig dat dit de rol van Sabine Wren zal gaan zijn.
Sabine weet tevens meer over de Darksaber, het zwaard dat in de laatste scene van seizoen 1 opdook. Een extra connectie tussen The Mandalorian en Star Wars Rebels. Sabine moeten we dan ook wel in seizoen 2 gaan zien.
Of al deze personages in de serie voor zullen gaan komen is natuurlijk nog maar de vraag. Het zou ons in ieder geval heel gaaf lijken. Welke oude bekende zouden jullie graag nog zien in The Mandalorian seizoen twee?

Populair Nieuws

Laatste Reacties