Far Cry 6 spotgoedkoop te scoren tijdens verjaardag van Coolshop

News
dinsdag, 18 januari 2022 om 15:30
far cry 6 headerf1635340846
Coolshop is jarig en daarom viert de webshop feest. In de winkel kan je meerdere games met veel korting vinden, waaronder Far Cry 6 voor een lage prijs!
De webshop Coolshop heeft reden om feest te vieren, want de winkel bestaat alweer twintig jaar. Daarom is het tijd voor een grote verjaardagsuitverkoop. In de sale heeft Coolshop een flinke hoeveelheid games waar je tot wel 60 procent korting op kan besparen.
De game die daarbij het meeste in het oog springt is ongetwijfeld Far Cry 6. De nieuwe game van Ubisoft is namelijk met 50 procent korting te scoren. Wil je dus het avontuur in Yara beleven en oog in oog staan met dictator Anton Castillo (Giancarlo Esposito), dan moet je nu bij Coolshop zijn.

Guerrillastrijdertje spelen in Far Cry 6

Zoals gezegd speelt Far Cry 6 zich af op het fictieve eiland Yara, dat sterk gebaseerd is op Cuba. President Castillo regeert met harde hand en stoomt ook nog eens zijn zoon klaar om zijn rijk over te nemen. Een groep guerrillastrijders, waaronder protagonist Dani Rojas, wil daar een stokje voor steken en de dictator met geweld van de troon sleuren.
In onze review werd Far Cry 6 geprezen voor het toffe verhaal en het prachtige eiland, evenals de sterke gunplay. Helaas laat Giancarlo Esposito als Castillo niet zo vaak zijn gezicht zien, maar dat mag de pret niet bederven.