Far Cry 6 release gelekt; komt al snel uit

  Far Cry 6 lijkt compleet gelekt te zijn doordat de PlayStation Store-pagina in Azië te vroeg live is gegaan. De gelekte pagina bevestigt naast het bestaan van de game ook wie de schurk is en wanneer de game uitkomt. Verwacht wordt dat de game officieel uit de doeken wordt gedaan tijden Ubisoft Forward, komende zondag.

  De release van Far Cry 6 is gelekt via een pagina in de PlayStation Store. Op Twitter heeft Nibel de pagina gepost en wie goed leest, ziet dat de game een releasedatum van 18 februari 2021 draagt. De game komt uit op de PlayStation 4 en zal ook op de PlayStation 5 verschijnen. Verwacht wordt dat de game ook op de Xbox Series X en Xbox One verschijnt.

  De beschrijving van Far Cry 6 luidt zo:

  Welkom op Yara, een tropisch paradijs dat al jaren stilstaat in de tijd. De dictator van Yara, Anton Castillo, zet alles op alles om zijn land weer in vroegere glorie te herstellen ongeacht de gevolgen. Zijn zoon, Diego, volgt hem in zijn bloederige voetstappen. De roekeloze onderdrukking heeft voor een ware revolutie onder het volk ontketend.

  Speel als de lokale Yoran, Dani Rojas, en wordt een guerrillavechter die zijn land wil bevrijden. Strijdt tegen Anton's troepen in de grootste Far Cry zandbak ooit die dit keer bestaat uit jungles, stranden en natuurlijk Esperanza, de hoofdstad van Yara. Gebruik zelfgemaakte wapens, wagens en Amigos, de nieuwe Fangs for Hire, om de tirannie plat te branden!

  Gratis PS5 upgrade van Far Cry 6

  De release van Far Cry 6 komt kort na de lancering van de volgende generatie consoles en daar speelt uitgever Ubisoft dan ook op in. Het nieuwste deel zal een gratis upgrade krijgen voor Far Cry 6 als je de game voor de PlayStation 4 haalt. Dit stelt de PlayStation Store in ieder geval over de digitale versie van de game. Of hetzelfde ook geldt voor de fysieke versie, is nog niet bekend.

  Officieel is de release van Far Cry 6 nog niet aangekondigd. Dit zal hoogstwaarschijnlijk gebeuren tijdens het Ubisoft Forward evenement van komende zondag. Deze livestream gaat om 21.00 uur Nederlandse tijd van start.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.