SEGA vermoordt Sonic the Hedgehog

News
zaterdag, 01 april 2023 om 10:30
sonicmurderedf1680336892
Sonic the Hedgehog heeft al een hoop verschillende games op zijn naam staan, maar een moordmysterie ontbrak. Tot nu toe. Speciaal voor 1 april besloot Sega namelijk om de blauwe snelheidsduivel te vermoorden.
Het is vandaag 1 april, wat betekent dat een hoop bedrijven fans in de maling nemen. SEGA doet ook mee aan de pret met The Murder of Sonic the Hedgehog. Hoewel dit een grap is, is de game wél echt te spelen.

Wat voor game is The Murder of Sonic the Hedgehog?

The Murder of Sonic the Hedgehog is een visual novel point-and-click- avontuur dat plaatsvindt op Amy Rose’s verjaardag. Voor haar speciale dag organiseert zij een moordmysterie-feest in de Mirage Express. Sonic is het slachtoffer van het spel en het is aan de rest om de moordenaar op te sporen. Maar is dit wel echt een onschuldig spel of is er iets sinisters aan de hand?
Je speelt als een nieuw personage die net is begonnen met werken in de Mirage Express. Het is aan jou om deze moord op te lossen door je favoriete karakters te ondervragen. Hoewel de game een 1 aprilgrap is, is het niet even snel in elkaar geflanst. Zowel de karakters als de achtergronden zijn namelijk met de hand getekend.
Jeuken jouw handen al om de moord op Sonic op te lossen? Dan heb je geluk: The Murder of Sonic the Hedgehog is namelijk gratis te spelen via Steam, waar de game ‘overweldigend positief’ wordt ontvangen.