Fans hebben veel kritiek op Toy Story 5

News
vrijdag, 10 februari 2023 om 13:30
toy story 4 trailer laat nieuwe beelden van de disney film zien 149080f1675959772
Eerder deze week kwam Bob Iger met wat nieuwe informatie over wat de plannen worden voor Disney dit jaar. De CEO van Disney kwam eerst met minder leuk nieuws want het bedrijf zal zo’n 7000 werknemers ontslaan. Ook maakte Iger bekend dat er wordt gewerkt aan drie nieuwe sequels van succesvolle films zoals Frozen 3, Zootopia 2 en Toy Story 5. De reacties zijn vooral gemengd over de nieuwe Toy Story 5.
Voor sommige fans wat het einde van de laatste Toy Story al perfect en ze snappen niet wat er nog kan gebeuren in de populaire film. Ook werd in Toy Story 4 wat speelgoed verspreid. Fans zijn benieuwd hoe Pixar dit gaat oplossen.
De reden voor nieuwe sequels is simpel, de laatste paar films van Disney scoorden niet zo goed als gehoopt en nu kampt het bedrijf ook nog met afnemende Disney+ abonnees. Sequels is een slimme zet voor het bedrijf, want dit zal zeker goed scoren. Toy Story 3 en 4 leverden beide meer dan een miljard dollar op. Zootopia en Frozen 2 verdienden ook meer dan een miljard dollar.

Kritiek op Toy Story 5

Doordat het niet heel logisch is voor Disney om een vervolg te maken op Toy Story 4, is er dan ook al veel kritiek gekomen op de aankondiging. Veel fans vonden al Toy Story 4 teveel van het goede was. Dit hebben fans onder andere te zeggen over de aankondiging van de nieuwe film in de franchise.