Fan verstoort Duitse spelshow met vraag rondom GTA 6 release

News
dinsdag, 31 augustus 2021 om 11:00
alles wat je over de nieuwe gta 6 geruchten moet weten video 154585 1
In Duitsland heeft een fan van GTA een vrij bijzondere actie uitgevoerd. Een fan verstoorde namelijk een spelshow door het podium te bestijgen en te vragen waar de GTA 6 release blijft. Een antwoord op de dringende vraag die door de gehele GTA-fanbase al jaren gesteld wordt, bleef uit.
Tijdens Duitse spelshow Schlag Den Star kwam de fan het podium opgelopen gedurende de show. Host Elton was in gesprek met een deelnemer toen de fan het podium op kwam lopen en onderbrak het gesprek. Vervolgens vroeg de fan "waar GTA 6 toch blijft".
Presentator Elton bleef rustig tijdens de bizarre situatie en maakte zelfs een grapje met de persoon die het podium opkwam. Hij grapte dat hij de GTA 6 release nog niet eens nodig had. Deel vijf had de presentator toch nog niet uitgespeeld. Vervolgens kwam de beveiliging het podium op om de fan weg te halen zodat de spelshow door kon gaan.

GTA 6 release nog steeds onduidelijk

De spelshow lijkt niet doelloos uit te zijn gekozen. Elton, de artiestennaam van Alexander Duszat, heeft namelijk in het verleden wel vaker de Duitse stemmen ingesproken van games. In Halo 3 sprak hij bijvoorbeeld Chips Dubbo in, maar een rol in een GTA-titel had de presentator nog nooit. Schlag Den Star is daarnaast in Duitsland ook nog eens een van de grotere spelshows van het land.
Wanneer de GTA 6 release verschijnt, blijft, ondanks de poging van de fan, dus nog een groot mysterie. Wel is duidelijk dat GTA 5 later dit jaar opnieuw verschijnt. Dit keer komt de game naar de PlayStation 5 en Xbox Series X met flink wat verbeteringen.

Populair Nieuws