Netflix onthult Jurassic World Camp Cretaceous trailer

  Dinsdag zette videostreamingsdienst de trailer van Jurassic World Camp Cretaceous online. Het is een computer geanimeerde sciencefiction televisieserie. World Park Cretaceous is de eerste officiële serie in de Jurassic Park-franchise. De serie is vanaf 18 september te zien op Netflix. De serie volgt 6 tieners die op Isla Nublar stranden nadat meerdere dinosauriërs uit hun leefgebied zijn ontsnapt.

  In de serie zijn onder andere Paul-Mikel Williams, Jenna Ortega, Ryan Potter, Raini Rodriquez, Sean Glambrone en Glen Powell te horen. Niemand minder dan Steven Spielberg heeft meegewerkt aan de productie. Begin juni werd al bekend dat de serie uit zou komen, maar nu is dus eindelijk een langere trailer online verschenen. De serie is een soort spin-off voor de film Jurassic World 3 die begin volgend jaar is de bioscopen verschijnt.

  Jurassic World Camp Cretaceous trailer toont releasedatum

  De Jurassic World trilogie begon in 2015 met de blockbuster Jurassic World. Die 'natuurlijk' weer zijn afgeleid van de immens populaire films uit de jaren '90, geregisseerd door de wereldberoemde regisseur Steven Spielberg; bekend van onder andere: Jaws, E.T, Indiana Jones, Schindler's List, Hook, The terminal, Catch Me If You Can en Saving Private Ryan.

  Daarnaast onthuld Netflix ook een interactieve website, waarin je word uitgenodigd in de wereld van Jurassic World: Camp Cretaceous. Zo kun je in het spel de Gates, Three Top Cabins, ZIp Line, Genetics Lab en Isla Nublar Jungle ontdekken.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.