Update - F1 23 nu al met veel korting te scoren bij bol.com!

News
dinsdag, 17 oktober 2023 om 17:00
f1 23f1700146674
Wil je zelf ook in een Formule 1 stappen? Dat kan in F1 23 en de racegame is nu bovendien met veel korting te scoren bij bol.com!

Update - F1 23 nu nog goedkoper

Als je F1 23 wil spelen op de PlayStation 5, dan kan je nu profiteren van nog meer korting op de Formule 1 game. Bij bol.com is de titel opnieuw is het zonnetje gezet en deze keer is de prijs nog verder naar beneden gezakt.
Origineel bericht:
De laatste jaren is de Formule 1 enorm populair geworden, mede dankzij Drive to Survive, het omarmen van social media door de sport en de talentvolle, jonge coureurs. Natuurlijk krijgen veel kijkers ook meteen zin om zelf in een F1-auto plaats te nemen wanneer ze de bolides over het circuit zien scheuren.
Dat laatste is vrijwel onmogelijk om te bewerkstelligen, of je moet uit een heel rijke familie komen, maar je kan wel in een digitale F1-auto stappen. In F1 23 kan je namelijk racen als één van de Formule 1-coureurs of zelfs je eigen team managen. En de racegame van Codemasters is momenteel voor een mooie prijs te scoren bij bol.com.

Nieuwe features in F1 23

Met F1 23 haal je een flink totaalpakket in huis. De game zorgt namelijk voor de terugkeer van Braking Point, de verhaalmodus die in F1 2021 werd geïntroduceerd. Spelers kunnen weer in de huid van de fictieve coureur Aiden Jackson stappen, die deze keer rijdt voor het eveneens fictieve team Konnersport.
F1 23 voegt ook F1 World toe, een nieuwe hub waarin klassieke modi als Time Trials, Grand Prix en Challenges zijn terug te vinden. Maar nog belangrijker is dat de hub een F1 World Car toevoegt, die je na elke race verder kan upgraden. Des te meer je speelt, des te beter je auto dus zal worden!
Dit bericht is bijgewerkt op 17 oktober 2023.