F1 23 nu al met korting te scoren vlak na release

News
woensdag, 21 juni 2023 om 9:00
f1 23f1700146674
F1-fans kunnen sinds vorige week weer met een nieuwe Formule 1-game aan de slag. En je kan F1 23 nu al met korting scoren bij bol.com!
Sinds Codemasters de licentie voor de Formule 1-games heeft overgenomen, kunnen we steevast een nieuw deel verwachten rond juni en juli. Dat geldt ook voor dit jaar, want op 16 juni is F1 23 de fysieke en digitale winkelschappen in gereden.
Kan je niet wachten om met de nieuwe titel aan de slag te gaan, maar heb je hem niet direct op dag één in huis gehaald, dan hebben we goed nieuws. Je kan momenteel namelijk nu al profiteren van korting op F1 23 bij bol.com.

Verder met de verhaalmodus in F1 23

In F1 23 worden de teams en coureurs uiteraard bijgewerkt naar de huidige stand van zaken. Zo kan je rijden met nieuwe rookies als Oscar Piastri en Nyck de Vries, maar je kan natuurlijk ook de controle nemen over veteranen als Fernando Alonso, Lewis Hamilton en Max Verstappen.
Maar F1 23 is niet een simpele update ten opzichte van F1 22. Er is namelijk een nieuw hoofdstuk in Braking Point toegevoegd, de verhaalmodus die zijn debuut maakte in F1 2021. In het verhaal stap je weer in de schoenen van Aiden Jackson, die deze keer voor het fictieve team Konnersport uitkomt.
Daarnaast heeft Codemasters ook F1 World toegevoegd. Dat is een nieuwe hub waarin je klassieke modi als Time Trials, Grand Prix en challenges kan vinden, maar wel met een grote verandering. Je rijdt namelijk in een F1 World Car, die je na elke race verder kan upgraden met nieuwe onderdelen of je kan nieuw personeel aannemen. Een frisse wind dus voor modi die al jarenlang in de F1 games zaten.