F1 22 is binnenkort gratis te spelen!

News
woensdag, 19 oktober 2022 om 13:30
f1 22 racef1650554186
Max Verstappen mag dan al wereldkampioen Formule 1 zijn, in F1 22 kan iedereen het nog worden. Als je al een tijdje twijfelt of je de game wil hebben, dan kun je binnenkort de game gratis spelen. Aankomend lang weekend hoef je geen cent te betalen voor de racing sim.
De strijd om de tweede plaats in de Formule 1 gaat komend weekend weer door. In Austin, Texas wordt er namelijk weer een Grand Prix gereden en ter gelegenheid daarvan is F1 22 tijdelijk gratis. De game is zelfs langer gratis dan de GP daadwerkelijk duurt.
Je kunt namelijk al vanaf donderdag aan de slag met deze gratis versie van F1 22. Pas op Maandag 24 oktober is de gratis periode voorbij. Dit terwijl alle actie rondom de GP zelf op vrijdag, zaterdag en zondag valt.
Mocht F1 22 je in de dagen dat je gratis kunt spelen bevallen, dan is hij ook met korting te scoren. Je kunt de progressie die je gemaakt hebt in de gratis versie meenemen als je daarna de game koopt. Het gratis weekend geldt overigens op alle Platforms waar de game beschikbaar is.

Ook F1 22 challenge tijdens Austin GP

Je kunt komend weekend trouwens ook een interessante ervaring winnen via F1 22. Daniel Ricciardo heeft in de game namelijk een tijd neergezet op het Circuit of the Americas (waar de komende GP gereden wordt). Als jij jouw snelste ronde op dat circuit op Twitter slingert met de hashtags #RicciardoChallenge en #F122gameSweepstakes maakt je kans op virtuele meet & greet met Ricciardo.