F1 2021 voorspelt Max Verstappen als grote winnaar Dutch Grand Prix

News
woensdag, 01 september 2021 om 15:00
ss b2a6e4461d843a5150131e062dcfd77ea68e5e62f1626781127
Nog een paar dagen wachten en dan gaat eindelijk de Dutch Grand Prix van start op het circuit van Zandvoort. We kunnen alleen gissen wie er gaat winnen, maar F1 2021 doet alvast een voorspelling. De game denkt dat Max Verstappen er met de overwinning vandoor gaat.
We hebben er maar liefst 36 jaar op moeten wachten, maar aankomende zondag is het eindelijk weer zover: de Grand Prix van Nederland wordt gehouden! Voor de gelegenheid is het circuit van Zandvoort ook flink op de schop gegaan, waaronder hoge bankings. Daarmee is de baan een unicum in de Formule 1 en kan het mogelijk voor flink wat verrassingen gaan zorgen.
Omdat de Formule 1 ook al zo lang niet in Zandvoort is geweest, is het lastig om te voorspellen wie de Dutch Grand Prix gaat winnen. Codemasters heeft met F1 2021 in ieder geval wel een poging gewaagd. Volgens de ontwikkelaar is Max Verstappen er met de winst vandoor gegaan in zijn thuisrace. Dat is een voorspelling waar de duizenden Oranje fans voor zullen tekenen dit weekend.

Bloedstollende F1 race op Circuit Zandvoort

Tijdens de simulatie is het alleen wel behoorlijk spannend geworden. Pas in de laatste fase van de race wist Verstappen zijn grote rivaal Lewis Hamilton in te halen op het Nederlandse asfalt. Als de Nederlander dat aankomende zondag lukt, dan pakt de coureur van Red Bull Racing ook weer de voorsprong in het Formule 1 klassement.
Na de zomerstop stond de Nederlander acht punten achter op de Brit, maar door de kletsnatte ‘race’ afgelopen weekend is Verstappen vijf punten ingelopen. De rest van het seizoen zal dus razendspannend zijn en mogelijk kan het kampioenschap pas beslist worden tijdens de allerlaatste race van het seizoen.

Populair Nieuws