Explosieve Westworld seizoen 4 trailer getoond

News
dinsdag, 10 mei 2022 om 12:30
westworld trailer met aaron paul toont vette robots en een gloednieuw park 152877 5
HBO heeft de eerste Westworld seizoen 4 trailer uit de doeken gedaan. Het nieuwe seizoen van de bekroonde HBO-serie start volgende maand al en komt ook gelijk naar Nederland. Via HBO Max kun je de serie namelijk volgen.
Op 27 juni keert Westworld terug met haar vierde seizoen. Vanaf die dag kun je de serie in Nederland in ieder geval weer kijken, want dan beginnen de nieuwe afleveringen van het vierde seizoen te verschijnen. In de Verenigde Staten zal de serie een dagje eerder te zien zijn, namelijk al op zondag 26 juni.
De eerste trailer van Westworld seizoen 4 trapt ook gelijk af met een goede dosis chaos. Beelden vol gruwelijke daden met bloed en machines wisselen elkaar in rap tempo af terwijl Perfect Day van Lou Reed de beelden begeleid. De trailer zelf is iets meer dan twee minuten lang en kun je hieronder bekijken.

Westworld seizoen 4 trailer komt geen moment te vroeg

De Westworld seizoen 4 trailer komt geen moment te vroeg voor fans. Die wachten al ruim twee jaar op nieuwe beelden van Westworld. Het derde seizoen van de serie liep namelijk af begin 2020 tijdens de pandemie. Fans hoeven gelukkig niet lang meer te wachten tot de eerste van acht nieuwe afleveringen eind juni verschijnt.
Wanneer het seizoen eindigt, staat vervolgens voor HBO Max alweer de volgende klapper te wachten. Game of Thrones spin-off House of the Dragon staat namelijk op de planning eind augustus. In Nederland verschijnt de eerste aflevering van de spin-off op 22 augustus, precies een week nadat seizoen 4 van Westworld afloopt.