Eufy komt met nieuwe AI-aangedreven camera's

News
vrijdag, 29 september 2023 om 13:30
eufy indoor cam s350 2f1695983070
Eufy is een populair merk als het aankomt op beveiligingscamera's om thuis te gebruiken. Het merk van Anker heeft nu een nieuwe line-up aan AI-aangedreven camera’s aangekondigd.
Waar camera’s vroeger voornamelijk gebruikt werden om bedrijfspanden te beveiligen, kan je tegenwoordig ook eenvoudig je eigen huis veiliger maken. En het is niet alleen handig om criminelen buiten de deur te houden, je kan bijvoorbeeld ook via een app op je smartphone checken wie er voor de deur staat en met diegene praten via een speaker.
Eén van de populairste merken op het gebied van home security is Eufy en dat bedrijf komt nu met een nieuwe line-up aan camera’s. De grootste verandering is de toevoeging van kunstmatige intelligentie. De camera’s zijn in staat om zelf te bewegen en personen rondom of in je huis te volgen en te communiceren met andere camera’s. De beelden worden automatisch samengevoegd om in één keer een beeld te krijgen van de beweging of activiteit, zonder blinde vlekken.
De camera’s zijn ook slim genoeg om gezichten en lichamen te herkennen en identificeren. Die informatie wordt opgeslagen in de Homebase S380, waardoor je personen kan categoriseren als familieleden, vrienden of vaste bezoekers. Dat scheelt weer een vals alarm als de buurman langskomt voor een babbeltje.

Welke camera’s worden gelanceerd?

In de nieuwe line-up van Eufy worden er vier nieuwe camera’s toegevoegd. De SoloCam S340 is draadloos en werkt op zonne-energie, waardoor hij ideaal is om buiten te plaatsen. De Indoor Cam S350 is juist weer bedoeld voor binnenshuis, zoals de naam al verklapt. De Floodlight Cam E340 gaat gepaard met twee grote lampen, zodat je een groot gebied kan verlichten als er een indringer langsloopt en de Video Doorbell E340 kan je tot slot ophangen als vervanging voor je normale deurbel.