Er zijn weer veel bonussen en een nieuwe auto in GTA Online

News
vrijdag, 21 januari 2022 om 14:30
gtaonline 12022 image 1f1642757537
Rockstar komt vaker met nieuwe auto's en bonussen voor GTA Online. Rockstar heeft nu aangekondigd welke nieuwe auto en bonussen er allemaal naar GTA Online komen in de nieuwe update.
Er komt een nieuwe elektrische SUV naar GTA Online. De auto heet de Obey I-Wagen. Het is een normale auto en komt dus niet met allemaal wapens er op. Mocht je de auto dus willen aanschaffen dan kan dat nu dus bij Southern San Andreas Super Autos.

Welke bonussen komen naar GTA Online?

Naast de auto komen er ook verschillende bonussen naar de game. Je krijgt bijvoorbeeld twee keer zoveel geld en RP voor de missie The South Central Leak. Dit is onderdeel van de onlangs toegevoegde 'The Contract' update waarin Franklin terug te zien is in GTA Online. Ook voor de Hardest Target gamemodus krijg je dubbele beloningen.
Als je missies van Simeon aanneemt, dan krijg je helemaal veel rewards. Deze missies geven je namelijk drie keer zoveel geld en RP. Dit geld moet je natuurlijk ook ergens aan uitgeven en ook daar heeft Rockstar een mooie oplossing voor. In GTA Online zijn er deze week namelijk veel kortingen op verschillende auto's en wapens.
Mocht je dus gebruik willen maken van de bonussen die er zijn dan moet je deze week GTA Online opstarten. De bonussen lopen namelijk maar een week lang door. Je hebt wel langer om na te denken of je de auto aan gaat schaffen. Deze wordt gewoon permanent aan het aanbod van Souther San Andreas Super Autos toegevoegd.

Populair Nieuws