'Er komt een live-action serie van Lost Judgment met stemacteur in de hoofdrol'

News
woensdag, 19 januari 2022 om 13:30
20211005lostjudgment1f1633467615
Er wordt volgens Kotaku gewerkt aan een live-action serie gebaseerd op de twee Judgment games van SEGA. Er wordt ook gezegd dat Takuya Kimura de hoofdrol zal spelen in deze serie. Hij is ook de stemacteur van de hoofdrolspeler uit beide games.
Judgment en Lost Judgment zijn beide succesvolle games. Nu zou er dus volgens een nieuw gerucht ook een Japanse serie worden gemaakt die gebaseerd is op beide games. Volgens het gerucht zou er ook al een naam zijn voor de show. De serie zou namelijk in het Engels The Unjudged gaan heten.

Waar zal de mogelijke Judgment serie over gaan?

De serie zal dus net zoals de game waarschijnlijk gaan over een detective, gespeeld door Takuya Kimura. Hij is ook de stemacteur van het hoofdpersonage in Judgment en Lost Judgment.
Of de serie precies het verhaal van de game zal volgen of over een heel ander verhaal gaat met dezelfde personages is nog onbekend, maar er valt wel te verwachten dat de serie zeker wel gelijkenissen zal hebben met de games.
Momenteel is het dus nog een gerucht en is het niet zeker of er ook echt een serie komt gebaseerd op de twee populaire games. SEGA, de uitgever van de Judgment games zegt er ook niets over. Het is dus afwachten totdat er iets vanuit het bedrijf naar buiten komt, voordat we er achter komen of er echt een serie in ontwikkeling is.