EPOS onthult met de B20 haar eerste streamingmicrofoon

News
dinsdag, 01 juni 2021 om 11:45
epos b20 press release 1f1622398180
Vanaf 1 juni 2021 komt er een nieuwe streamingmicrofoon om de concurrentie aan te gaan. EPOS, een bedrijf dat al jarenlang bezig is met audio- en video oplossingen, introduceert voor het eerst haar eigen streamingmicrofoon om streamers een waardige nieuwe microfoon te bieden.
De nieuwe EPOS B20 streamingmicrofoon is een nieuwe aanwinst in de wereld van streamingmicrofoons. EPOS heeft meer dan 115 jaar ervaring op het gebied van audio en video en weet dus zonder twijfel wat ze aan het doen is. De EPOS B20 zou een combinatie moeten gaan geven van helderheid en contrast, maar vergeet niet de diepe bas- en hoge tonen.
EPOS biedt ook nog eens een gemakkelijke gebruikerservaring en de B20 streamingmicrofoon is dan ook te gebruiken op PC, PlayStation 4 en Mac systemen. Hierdoor maakt het niet uit op welk systeem je je favoriete games speelt en waar je streamt, maar kan je simpelweg door een USB-C aansluiting gelijk van start gaan met je stream.
epos b20 press release 2f1622398210

Een streamingmicrofoon met opties

De EPOS B20 is niet alleen gebruikersvriendelijk, maar geeft gebruikers van de streamingmicrofoon ook nog een vrijheid in het gebruik. Zo zitten er op de microfoon zelf verschillende schuiven en knoppen om de perfecte opties voor jouw stream in te stellen en is de microfoon ook nog eens voorzien van een 3/8” schroefdraad om makkelijk gebruikt te worden met diverse boomarmen of andere accessoires.
De EPOS B20 kan nog meer worden ingesteld met behulp van EPOS haar eigen programma EPOS Gaming Suite, waar gebruikers extra effecten of geluidsniveaus kunnen toepassen.
De EPOS B20 streamingmicrofoon is vanaf vandaag beschikbaar op EPOS haar eigen website en in verschillende speciaalzaken met een adviesprijs van 199 euro.

Populair Nieuws