Resident Evil Showcase komt later deze week

  Capcom heeft een speciale Resident Evil Showcase aangekondigd voor 21 januari 23.00 uur Nederlandse tijd. Zo maakt de uitgever en ontwikkelaar bekend via Twitter. De show bevat gameplay en een nieuwe trailer voor Resident Evil VIII Village, terwijl ook ander Resident Evil nieuws op de planning staat.

  Via een teaser trailer maakt Capcom bekend dat er een speciale showcase voor de nieuwe Resident Evil op de planning staat. Tijdens de showcase komt Resident Evil VIII in ieder geval aan bod, maar ook andere projecten binnen de Resident Evil reeks worden verwacht. Geruchten gaan al langere tijd dat er een remake van het vierde deel uit de reeks onderweg is.

  De show wordt gepresenteerd door Brittney Brombacher. De host staat bekend om haar enthousiasme voor de serie en is doorgaans te zien als één van de hosts van What's Good Games op YouTube. De aankondiging zelf kun je hieronder nog terugkijken.

  Resident Evil showcase met releasedatum?

  Verwacht wordt dat de nieuwe Resident Evil showcase ook een releasedatum brengt voor Resident Evil VIII Village. De nieuwe horror game werd vorig jaar tijdens het PS5 evenement onthuld, maar heeft nog geen releasedatum gekregen. Wel toonde een lek dat de game intern gepland stond voor april 2021, maar dat is door Capcom zelf nog niet bevestigd.

  Bij de showcase wordt waarschijnlijk ook een multiplayer titel in de Resident Evil wereld onthuld. Op de officiele website van Resident Evil staat namelijk dat er een gesloten beta aankomt van een game rondom het 25-jarige jubileum van de serie. Die beta staat voor de PlayStation 4 en Xbox One gepland en zal van 28 tot en met 30 januari uitkomen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.