Epic Games laat ons in het nieuwe jaar oefenen in ontsnappen met gratis game

News
dinsdag, 02 januari 2024 om 9:00
epic gamesf1645113725
Welkom in 2024! Het nieuwe jaar is begonnen en Epic Games gaat verder met waar het 2023 mee afgesloten heeft. We kunnen dus weer een hoop nieuwe gratis games tegemoet zien, te beginnen met vandaag!
Epic Games is het jaar weer goed gestart en gaat op dezelfde voet door als hoe het 2023 afgesloten heeft: met gratis games! De komende dagen kunnen we nog een aantal prima gratis games tegemoet zien, waarna vanaf donderdag weer het wekelijkse ritme opgepakt gaat worden. Maar zover is het nog niet, eerst krijgen we de eerste gratis game van 2024 voorgeschoteld!

Escape Academy

Vind jij Escape Rooms ook altijd zo leuk maar vind je het lastig om de puzzels op te lossen? Dan is Escape Academy echt iets voor jou. Natuurlijk krijg je diverse escape rooms voorgeschoteld, maar tussendoor maak je ook kennis met de diverse leraren op deze speciale academy voor het oplossen van escape rooms.
Uiteraard worden de ontsnappingskamers gaandeweg steeds moeilijker, dus hiermee kan je jezelf uitstekend uitdagen en de fijne kneepjes van het oplossen van de soms bizarre puzzels leren. Schrijf je nu in voor Escape Academy en word een echte ontsnappingskunstenaar!
Via meester-leaker Billbil-kun weten we inmiddels vrijwel zeker wat de volgende gratis games gaan worden. Als we zijn informatie, die hij weer van een onbekende Chinese persoon vernomen heeft, klopt, kunnen we de komende dagen nog een aantal flinke knallers tegemoet zien:
  • 20 minutes Till Dawn
  • A Plague Tale: Innocence
  • Marvel's Guardians of the Galaxy
Met deze games mogen we toch echt wel van een feestelijke start van 2024 spreken! Of Billbil-kun gelijk heeft, merken we de komende dagen.

Elke dag een nieuwe mystery game

Elk jaar is de wintersale iets om naar uit te kijken. Dat is niet alleen vanwege de vele kortingen, maar vooral ook vanwege de gratis games! Eerdere jaren gaf Epic Games tijdens de sale elke dag een nieuwe gratis game weg.
Dit jaar gaat dat iets anders. De eerste week gaf Epic Games alleen Destiny 2 Collection weg, die een week lang te claimen was. Inmiddels geeft Epic al dagen elke dag een nieuwe gratis game weg. Na DNF Duel, Melvor Duel, Art of Rally, Fallout 3 en Ghostwire: Tokyo blijft de game van vandaag nog tot morgen 17:00 uur beschikbaar, waarna een nieuwe game in de Epic Store gratis te claimen is. Uiteraard laten wij jullie weten welke gratis game dat morgen is.