Epic Games laat ons gratis eindeloos zombies jagen

News
woensdag, 03 januari 2024 om 9:00
epic gamesf1645113725
Het einde nadert. Niet alleen van de dagelijkse gratis Epic Games Store games, maar ook van de nacht in de gratis game van vandaag. We moeten zien te overleven tussen eindeloze hordes zombies, terwijl het pikkedonker is. Hopelijk gaat die lantaarn niet uit!
Het lijkt zo makkelijk, 20 minuten zien te overleven tot de zon opkomt. Het wordt toch wat lastiger als je gedurende die 20 minuten belaagd wordt door eindeloze hordes zombies. Je zal al je krachten nodig hebben en meer om in deze game te overleven. Leg je toch het loodje? Geen nood, je versterkt je wapens en mogelijkheden en probeert het opnieuw.

20 Minutes till Dawn

Deze game is een echte survival roguelite, waarbij je elke run zo ver mogelijk probeert te komen om je verdiensten daarna in te zettten om nog nét wat sterker te worden, in de hoop de run daarna nog wat verder te komen.
Deze game heeft meer dan 50 verschillende upgrades, runes en tomes om te upgraden. Je kan je karakter dus helemaal aanpassen aan jouw speelstijl. Ook je collectie aan karakters waar je uit kan kiezen groeit gestaag.
We zijn bijna aan het einde van de dagelijkse gratis games in de Epic Games Store. Morgen krijgen we nog één dagelijkse gratis game, waarna het wekelijkse ritme weer aangehouden zal worden. Als de geruchten blijken te kloppen, mogen we nog twee echte toppers tegemoet zien:
  • A Plague Tale: Innocence
  • Marvel's Guardians of the Galaxy
Met deze games mogen we toch echt wel van een feestelijke start van 2024 spreken! Of het allemaal klopt, merken we de komende dagen.

Elke dag een nieuwe mystery game

Elk jaar is de wintersale iets om naar uit te kijken. Dat is niet alleen vanwege de vele kortingen, maar vooral ook vanwege de gratis games! Eerdere jaren gaf Epic Games tijdens de sale elke dag een nieuwe gratis game weg.
Dit jaar gaat dat iets anders. De eerste week gaf Epic Games alleen Destiny 2 Collection weg, die een week lang te claimen was. Inmiddels geeft Epic al dagen elke dag een nieuwe gratis game weg. Na DNF Duel, Melvor Duel, Art of Rally, Fallout 3 en Ghostwire: Tokyo blijft de game van vandaag nog tot morgen 17:00 uur beschikbaar, waarna een nieuwe game in de Epic Store gratis te claimen is. Uiteraard laten wij jullie weten welke gratis game dat morgen is.