Epic Games geeft bovennatuurlijke FPS gratis weg!

News
vrijdag, 03 februari 2023 om 9:00
epic gamesf1645113725
Na een paar rustige weken gaat Epic Games deze week helemaal los en geeft een bijzonder hoog gewaardeerde FPS van de hand van Arkane Studios gratis weg. Profiteer er snel van, voordat je te laat bent.
Het is donderdag en dat betekent tijd voor gratis games! Epic Games houdt de jarenlange traditie van het weggeven van games in ere en geeft deze week zelfs twee games gratis weg. Deze week kunnen we zelfs een puike First Person Shooter van Arkane Studios scoren, en wel het derde deel in de zeer geliefde serie Dishonored.

City of Gangsters

Maar, we beginnen met een andere game. City of Gangsters, niet te verwarren met Omerta: City of Gangsters, is een simulatie-game waarin je een simcity-achtige stad voorgeschoteld krijgt. Je taak is niet om die stad zo goed mogelijk te leiden, maar juist om in die stad een heus misdaadimperium op te zetten.
Je begint met niets en bouwt langzaam aan je imperium uit met illegale stokerijen, smokkelwaar en meer, alles tijdens een van de meest beruchte periodes uit de geschiedenis van de Verenigde Staten: de Drooglegging in de jaren '20. Als historicus weet je dat de tijd dringt: de drooglegging duurt maar tot 1933, dus tot dat moment heb je om je imperium volledig soepel te laten draaien!

Dishonored: Death of the Outsider

De klapper van deze week is ongetwijfeld Dishonored: Death of the Outsider. Dit is het derde deel uit de serie en ook het laatste deel dat het verhaal van hoofdpersoon Billie Lurk afsluit. Hoewel Death of the Outsider officieel een standalone DLC is, voelt de game echt als een volledig nieuw deel, maar wel met de bekende gameplay en art style van Dishonored 2.
In Death of the Outsider heeft Billie Lurk een nogal uitdagende moord opdracht: ze moet de Outsider, een godachtige figuur zien uit te schakelen. Voordat het zover is moet ze naar de donkerste uithoeken van Karnaca om te achterhalen wie die Outsider precies is en wat zin oorsprong is. Pas als ze zijn krachten begrijpt maakt ze een kans tegen deze ultieme bad guy.

Gratis games in de Epic Games Store

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.