Epic Games geeft ook met kerst gratis games weg

News
maandag, 25 december 2023 om 17:00
epic gamesf1645113725
Het is Holiday Sale in de Epic Games Store en dus krijgen we dagelijks een nieuwe gratis game! Vandaag is het eerste kerstdag en ook vandaag gaat Epic Games gewoon door met gratis games weggeven.
Het is kerst! Epic Games viert de feestdagen met gratis games tijdens de Holiday Sale. Al eerder gas Epic Games Fallout 3, Ghostwire: Tokyo en Art of Rally weg, maar ook vandaag lijkt niet te versmaden!
Dankzij Billbil-kun hebben we een goed idee welke gratis game Epic Games vandaag weggeeft. De kleuren van de mystery game verpakking lijken sterk op die van The Outer Worlds, en dan specifiek de Spacer’s Choice Edition.

The Outer Worlds: The Spacer's Choice Edition graits in de Epic Games Store

Inmiddels weten we dat Billbil-kun gelijk had en dat gamers weer uren aan de slag kunnen met deze game van Obsidian Entertainment. Niet alleen levert deze game de basis-game van The Outer Worlds met betere graphics en performance dan ooit tevoren, ook krijgen gamers gratis twee uitgebreide DLC componenten: Murder on Eridanos en Peril on Gorgon.
In Murder on Eridanos krijg je een moordmysterie voor de voeten geworpen waarin iedereen een verdachte is en niemand te vertrouwen is.
In Peril on Gorgon vind je een afgehakte arm met een vreemde boodschap, die jou en je crew naar een astroide genaamd Gorgon leiden. Op deze astroide vonden vreemde medische experimenten plaats, maar tegenwoordig is het een plek waar de wet even niet meedoet. Intrige en achterklap zullen de kolonie voor altijd veranderen en het is aan jou om die verandering te sturen.

Elke dag een nieuwe mystery game

Elk jaar is de wintersale iets om naar uit te kijken. Dat is niet alleen vanwege de vele kortingen, maar vooral ook vanwege de gratis games! Eerdere jaren gaf Epic Games tijdens de sale elke dag een nieuwe gratis game weg.
Dit jaar gaat dat iets anders. De eerste week gaf Epic Games alleen Destiny 2 Collection weg, die een week lang te claimen was. Inmiddels geeft Epic al dagen elke dag een nieuwe gratis game weg. Na DNF Duel, Melvor Duel, Art of Rally, Fallout 3 en Ghostwire: Tokyo blijft de game van vandaag nog tot tot morgen 17:00 uur beschikbaar, waarna een nieuwe game in de Epic Store gratis te claimen is. Uiteraard laten wij jullie weten welke gratis game dat morgen is.

Gratis games in de Epic Games Store

In tegenstelling tot veel andere 'gratis' games zijn de wekelijkse gratis games in de Epic Games Store echt gratis. Je hoeft er niets voor te doen, behalve het claimen van de game. Je hebt er geen abonnement voor nodig en hoeft er geen andere aankoop voor te doen!
Eenmaal geclaimed blijft de game voor altijd van jou. Wie regelmatig games in de Epic Games Store claimt heeft zo al honderden gratis games weten te scoren, waaronder Death Stranding, Homeworld Remastered Collection, Fallout New Vegas, Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War, Shadow Tactics - Aiko's Choice, Dishonored en nog veel meer.